Dubai investeringer

En stor del af de investeringer, som foretages af privatpersoner bosiddende i Luxembourg går til Dubai.

Apeiron Hotel Sybarite Dubai

Privatinvesteringer i Dubai
Der bor som bekendt mange både Euro- og dollarmillionærer i Luxembourg. Og mange af dem investerer i bl.a. hoteller i Dubai, men også i private boliger i Dubai. Sidstnævnte har dog ikke været den store gevinst for de fleste. Men da turistindustrien fortsat er i vækst i området, er der stadig stor interesse for investeringer i hotellerne dernede.

Selv om vi har set spektakulære bygningsværker og byggerier i Dubai i de senere år, så er der stadig nye rekorder på vej. Verdens højeste bygning Burj Khalifa vil blive slået indenfor få år og de største og højeste hoteller vil også blive overgået af dem vi allerede kender.
Udviklingen går stærkt her.

Et af de hoteller som er i projekteringsfasen er Apeiron Sybarite, som (hvis det bliver til virkelighed) kommer til at ligge på en ø udenfor Dubai med egen havn og strand. Billedet viser arkitekternes visioner.

P.t. er det faktisk billigt at tage fly til Dubai p.g.a. overkapacitet på ruten. Ruten København til Dubai betjenes af både SAS og en del lavprisselskaber.

This entry was posted in Investeringer and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>